Gedenkplaats Haaren gaat verhuizen

Binnenkort worden weer alle verhalen getoond die gedenkplaats Kamp Haaren in haar bezit heeft. Op een nieuwe locatie in het oude gemeentehuis van Haaren. (Mgr Bekkersplein 3 Haaren) Alweer een noodgedwongen verhuizing.

Maar we hebben er zin in en kijken uit naar jouw stem om de kosten te kunnen dekken. Want het zijn allemaal waardevolle verhalen die wij graag met onze bezoekers delen.

Op dit moment zijn een aantal vrijwilligers actief bezig om alle museumstukken te archiveren door middel van een foto en een korte omschrijving. Andere zijn de verhalen aan het bundelen. Naast jouw stem via de Rabobank support actie hebben we ook handjes nodig. Alvast hartelijk dank voor je stem want het geld kunnen we heel goed gebruiken om het museum in stand te houden.

Vanaf 1 oktober weer mogelijk om afspraken te maken om de film van Documentairemaker Ellen van Kempen over voormalig Kamp Haaren te zien. De documentaire gaat over de ervaringen en belevenissen van de gevangenen en gijzelaars, die er tijden de Tweede Wereldoorlog gevangen werden gehouden door de Duitse bezetters. Afspraken maken via Cees van Roessel (06) 83 33 37 66